Still Lots of Questions Lurking in your mind about our Product ???
Read our Response

 What is Sweat Slim Belt?
(Ans) Multi – Purpose Sweat Slim Belt is a pleasant, comfy and cozy slim wear. Gives instant slim look to both the sexes. Sweat Slim Belt is an ideal Neoprene wrap designed slimming wear to fight additional sloppy flesh and get rid solid belly backing.
 Technical Aspects:
 Material Used
Sweat Slim Belt is made of Neoprene Fabric. Properties of Neoprene Fabric It is soft, stretchy material. It provides considerable amount of flexibility and comfortability over a broad temperature range. It is a type of fabricated rubber which adds warmth to the cloth.
 Colors:
It is available in only one but attractive Black and Neon Green color combination.
 Sizes :
It is available in XL and XXL size.
1. Can I wear it while exercising?
(Ans) Yes, of course you can wear it while exercising, it will definitely your sweating and makes you shed a lot of weight.
2. Can I wear it inside formals?
(Ans) You can wear it inside any dress let alone formals.
3. Is it washable?
(Ans) Yes, it is washable, but only hand wash. Machine wash can damage the fabric.
4. Drying.
(Ans) Do not Tumble dry.
5. What happens when one stops using the product?
(Ans) It won’t in any way affect your body. Just follow proper diet and workout regime to maintain yourself. Good to go!
After wearing the belt, it increases the core temperature of your body, causing you to sweat a lot. Lots of fat cells are reduced due to sweating.
1. What is Water Weight?
(Ans) Water weight is actually the extra weight hanging around in the tissue between your cells. It is retained in the body due to excess carbs intake, but isn’t actually fats. That doesn’t mean you stop drinking water. Water is very much essential for maintaining bodily functions and fluids. Just follow proper diet and workout regime, rest your body will take care of.
2. Will the sweat leak and affect my clothes?
(Ans) No, Evapolislim (Neoprene) fabric seals in body heat, it doesn’t let it leak. It keeps you dry from outside, that means it will no way affect your clothes.
3. Does it smell after using?
(Ans) Just let it dry for some time just like your regular clothes, it won’t smell.
4. Can one feel it working?
(Ans) Yes, once you put on the belt, you will notice a warming sensation in the belly area. Temperature increase is very mild, one can hardly feel it. As it is mild, it gives you a soothing experience.
5. What happens if I lose inches and my own belt won’t fit?
(Ans) Need not worry, we are giving you an extra belt of a smaller size (XL) which is free of cost which you can use once you lose few inches. And if at all you gain weight in near future you can again use the larger size (XXL) belt. That means you can use it for a long time.
6. What happens when the thread loosens? Is it stich able?
(Ans) Yes, it is stich able.
7. What is the difference between your belt and others?
(Ans) No other belt gives you a slim fit look in 10 seconds. Some belts give you only flat tummy, some only provide you back support. Sweat Slim Belt gives you both the benefits. It is made from Neoprene fabric with evapolislim property which makes you sweat but doesn’t let you feel it. It keeps you dry, fresh and active throughout the day.
1. Dose wearing it all day has any side effects?
(Ans) Not at all. It has no side effects. The more you use the belt, better will be the result. (Unless you have a prevailing medical condition like allergies or infections)
2. Will it form any stretch marks or irritation?
(Ans) Not unless you have a prevailing medical condition like allergies or infections
Which body parts does it concentrate on?
(Ans) It majorly concentrates on hips, abdomen and tummy. Weight Loss
Can I lose weight with this belt?
(Ans) Yes, with regular use, proper diet and exercise you can surely lose weight to great extent. Diet and Nutrition
Do I need to diet and exercise?
(Ans) Diet and exercise can enhance your results greatly. Proper food along with nutrition and workout is necessary for a perfect body.
1. Can men use this product?
(Ans) Yes of course, it’s a unisex product. Both men and women can freely use this product.
2. Can a person with medical condition use this product?
(Ans) People with medical condition must always consult your doctor first before using this product.
3. For how many hours one can wear this belt?
(Ans) It’s an all-day wear. You can wear this for few hours (15 – 18 hours) as well as for entire day.
4. Can I wear it after pregnancy?
(Ans) You must always consult your doctor first before using this product in such conditions.
5. Can multiple use the same belt in the house?
(Ans) Yes, provided all are of same size.
• Provides Firm Abdominal Support.
• Elimination of Toxic Elements.
• Prevents injury due to improper lifting, since it is difficult to slouch wearing one.
• Increases Blood Circulation, giving you a healthy and glowing skin.
1. How do I place my order?
(Ans) Fill the order form and our customer care service executive will contact you soon. Or call the phone number listed on the website then order or ask anything about the product.
2. How do I return the product?
(Ans) You can call on the number given in the invoice or just log into our website and your query will be solved.
3. Does the product come with guarantees?
(Ans) No there are guarantees as such because the results also depend on a lot of external factors for example: Your daily routine, lifestyle, diet etc. So, the results may vary.
* Note: Results may vary from person to person.

Open Hours

Monday - Friday 9:00 - 17:00
Saturday 11:00 - 15:00
Sunday Closed


Subscribe to our latest news to be updated, we promise not to spam!